Crònica Be Cocos 7 – 58 Martorell/Esparreguera

Tornada de vacances de Nadal i una tornada a la competició que semblava que no arribaria mai per les dificultats actuals de pandèmia que estem vivint, però finalment podríem competir de nou. En teníem moltes ganes, teníem molta gent disponible i vam omplir la convocatòria, però ens tocava jugar contra el líder de la lliga, tot i no haber-hi un clar favorit en aquesta lliga, sabíem que era un rival complicat, però teníem clar durant la setmana i el partit, que si treballem junts, com un equip, com ja hem demostrat que som, podien sortir coses bones.

 

Primer minut i primera prova de comparació entre els dos equips, feiem un avant i es formava la primera melé en contra, tot i així els vam aconseguir tirar endarrera i recuperar la pilota, els ànims de la grada, la banqueta i els propis jugadors bullia. Però cometem un error que el seu 10 aprofitava per posar el primers punts amb un assaig i transformació del 15. Sabíem que havíem de seguir i apretar les dents per no sortir-nos del partit, les fases estàtiques eren nostres, però un cop més cometçiem un error que ens trencava la línia de defensa, el marcador començava a separarse. No vam baixar els braços continuàvem treballant compactes, ens plantàvem a la seva 22, i els nervis i la necessitat d’aconseguir punts i els records d’altres ocasions ens passaven pel cap, després de algunes fases per intentar entrar, cometíem un error que ens portava a una melé, ja estavem un altre cop desaprofiten tota la feina que haviem fet per arribar, però la davantera no estava d’acord, amb la ajuda i experiència d’en Brutus i el nostre capità, Ocata, donaven força a tota la davantera i recoperaven la pilota, fins i tot intentant entrar amb alguna fase, però li donaven l’oportunitat a la línia de rematar la feina després d’ajuntar la defensa rival. Aquest cop sí que aconseguim sumar punts de la mà del nostre gran jugador i entrenador Gabi (MVP), després d’una gran feina col·lectiva, que no només feia la marca i la transformació, sinó que va estar tot el partit destruint els atacs rivals placant a tot aquell que intentava escapar-se. El marcador tornava a estar amb possibilitats, les coses estaven sortint bé. No obstant els vikings (Martorell/Esparreguera) també tenien coses a dir i no volia perdre la feina feta i no deixarien arribar la segona part amb el partit obert, no els ho vam posar fàcil, malgrat tot al final de la primera part aconseguien fer-nos un altre marca.

Tots dos equips aprofitàvem per fer alguns canvis i preparar alguns per més endavant, no van modificar el nivell ni la intensitat, però els ànims i la il·lusió per guanyar els donava força, i a nosaltres ens passava factura, van aconseguir treure’ns del partit i va arribar una allau de punts que no ens mereixíem, per l’esforç fet, però que vam permetre, ja que el cansament i la falta de conjunt per culpa del COVID ens van passar molta factura.

Un cop més tenim l’oportunitat d’analitzar alguns punts a corregir individuals i col·lectius, tanmateix en aquesta ocasió també vam poder veure moltes coses bones, cosa que dificulta posar un nom per sobre els altres ja que estem fent rugi, estem fent un equip, estem formant part d’alguna cosa gran. Vam notar que van donant fruit els entrenaments, el treball en conjunt i que tot i tenir un inici complicat amb els rivals més forts de la lliga, si apretem una mica més, podem arribar a estar en la part alta amb els grans, ja que és una lliga molt igualada, i tot i ser la ventafocs del grup podem donar molta guerra. Ànims ROCOOOOS… A PER MÉEEEES!!!!!!

Redactat per: Efren Taravilla

Comenzar una Conversación

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *