Crònica BUC – Cocodrils RC

BUC B 7 – Cocodrils RC 33
El dissabte passat, 19 de Gener els nostres Cocodrils es van enfrontar al BUC B al camp de Rugbi de la Foixarda.
L’equip que saltava al camp: 1.Korne, 2.Eloi, 3.Brutus, 4.Domingo, 5. Nuken, 6.Milka, 7.Mapas, 8.Minicura, 9.Ripoll, 10.Satan, 11.Pajaro, 12.Perez, 13.Marco, 14.Eric, 15.Bala, 16.Sultana, 17.Cotorra, 18.Ocata, 19.Julio, 20.Cuenca, 21.Furlas, 22.Vema, 23.Smirnof.
El partit és va iniciar a les 18:30h. El partit va començar amb molta intensitat on els dos equips intentaven jugar amb tot el que tenien per poder avançar-se al marcador. No va ser fins al minut 18 que els Cocodrils es van aconseguir avançar al marcador gràcies a una bona jugada dels davanters. La següent marca va venir amb una bona jugada dels nostres ¾ on obrint ràpid la pilota fins a l’ala aquest va fer una bona passada interior que Marco va aprofitar per aconseguir el segon assaig. Al minut 30, el BUC va aprofitar la seva superioritat en la melé per aconseguir els seus primers punts. La primera part va finalitzar amb un 7 – 14.
A l’inici de la segona part, després de fer canvis l’equip sortia amb una altre actitud cosa que es va veure reflectida en el marcador. 3 minuts després de començar la segona part, Furlas va aconseguir una marca després d’una bona recuperació de pilota. 3 minuts més tard Marco tornava a fer una altre marca fruit de la bona combinació de ¾ i al minut 12, novament Marco plantava la pilota en la zona d’assaig rival. Així el marcador és va posar en el 7 -33 amb el que finalitzaria el partit no sense haver de lluitar fins al final.
Gràcies al bonus obtingut acabem la setmana 3ers. Us esperem a tots el proper dissabte 26 a les 18:00 al camp de Cornella per veure com els nostres Cocodrils s’enfronten a l’Osona.
Llarga vida als…
COCO… DRILS!
#Cocodrilsrugbiclub
#cocodrilsrugby
#we💚🐊

Comenzar una Conversación

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *