Cronica CNPN – Cocodrils Rugbi Club

El dissabte passat, 6 d’octubre del 2018, quedarà marcat a foc en la historia dels Cocodrils Rugbi Club. El primer partit com a federats tenia lloc al camp municipal de la Marbella després de setmanes (per alguns anys) esperant aquest gran moment. El somni s’havia fet realitat.

L’equip que saltava al camp a les 16h en un dia força assoleiat:
1.Sultana, 2.Cotorra, 3.Brutus, 4.Nukem, 5.Julio, 6.Yuri, 7.Mapas, 8.Ermen, 9.Perez, 10. Satan, 11. Cuenca, 12. Ripoll, 13. Marco, 14. Furlas, 15. Mygod, 16.Korne, 17.Domingo, 18. Marqués, 19.Eloi, 20.Timo, 21.Anti, 22.Bala, 23.Pollita.

Amb moltes ganes però amb els nervis a flor de pell, l’equip va sortir a per totes des del minut 1. Fruit d’aquests nervis i a pesar de la superioritat sobre el rival, les accions d’atac finalitzaven amb mals passes i pilotes per terra. De fet, va ser el CNPN qui en una de les primeres jugades i davant un error defensiu aconseguia arribar a la 22 verda atravessant la línia sense masses dificultats.

A partir d’aquest moment, els cocos van agafar el partit per les banyes i es van instal.lar en la 22 contraria on van estar-hi la resta del partit. Va ser després de forces errors fruit dels nervis i la precipitació,que al minut 20 després d’un pick & go en Nukem feia la primera marca sota pals davant l’alegria d’una grada força plena que no es volia perdre aquest partit històric.
Després del try, els Cocos van pujar una marxa més davant un CNPN C força tou defensivament i van arribar al descans aconseguint el bonus ofensiu. 0 a 28 pels verds.

La segona part, va tenir un color dominant totes les fases del joc, el verd. Els cocos més centrats i amb el partit de cara van poder desplegar el seu millor joc i es van anar succeint les diferents marques, sense deixar la més mínima opció al rival, arribant al resultat final de 0 a 57. (a destacar el gran encert del nostre xutador Cuenca)

Amb una contundent victòria els Cocodrils van iniciar la seva travessia per la lliga federada celebrant-ho amb un bon tercer temps ofert per l’equip local i un sopar d’inici de temporada al Wilson.

Llarga vida als…

COCO… DRILS!

Comenzar una Conversación

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *