Crònica RC Senglars 19 – 22 Sènior Masculí A

Quatre punts molt valuosos i treballats els que varen obtenir els Cocodrils de Viladecans al sempre complicat camp dels Senglars de Torroella i que els apropen a la classificació per a disputar la Divissió d’Honor Catalana.

 

La primera mitja hora del matx va ser d’un clar domini de l’equip visitant, que va malbaratar fins a quatre ocasions claríssimes d’assaig en no saber definir situacions de clara superioritat prop de l’assaig dels Senglars. Les errades pròpies i el sacrifici defensiu dels locals, lluitadors fins a l’extenuació, varen fer que el marcador es mantingués en blanc fins al minut 35 del matx.

 

Una jugada aïllada dels Senglars, amb manca de comunicació dels jugadors de verd i amb un rebot afortunat que va habilitar en Lamin Escofet, per tal d’assolir el primer assaig, no transformat,del partit que suposava el 5 a 0 pels locals.

 

A les acaballes de la primera part els Cocodrils varen aconseguir els tres primers punts, fruit de la conversió d’un cop de càstig per part d’en Mark Endrös -5 – 3-.

 

Amb el marcador en contra, després d’una primera part on havien estat clars dominadors del joc, els Cocodrils varen perdre el control del matx, cometent moltes indisciplines i possibilitant la presencia constant dels Senglars a la zona de 22. Aquests, treballant de valent amb el pack, amb un molt bon llançament de lateral i amb el maul com a eina d’atac, varen assolir dos assajos als minuts 43 i 58, per part de Marc Merchán i Domènec Sabria, ambdós transformats pel Jan Gómez, que varen posar el 19 a 3 al marcador.

 

Però al partit encara li restava un altre cop d’efecte. Quan tot semblava encaminat a la victòria dels locals, va arribar la reacció dels de Viladecans. Aquests es varen tornar a fer amb les regnes del partit, tornant a tenir la iniciativa del joc i amb l’encert que els havia mancat a la primera part. Tres assajos als minuts, 64 per part d’en Xavier Marquès, al 70 d’en Nil Baró que l’àrbitre va donar com de càstig per una acció de joc perillós i al 80, en la darrera jugada del partit,per part d’en Guillermo García i transformat pel Nil Baró, varen suposar la remuntada al marcador dels visitants que varen acabar imposant-se als Senglars per un més que ajustat 19 a 22.

 

Arbitratge molt correcte a càrrec d’en David Sánchez, amb dos equips que malgrat la duresa i intensitat dels contactes, en línies generals varen ser respectuosos amb l’esperit del joc.

 

El partit es va inscriure com el 6è Memorial “GARRI”, en honor a la Memòria del jugador Senglar Marc Garrido i es va fer lliurament d’una Copa a l’equip guanyador.

 

Pels Cocodrils de Viladecans, va ser el seu primer partit sense en Guillem Sardà “Satan”, absent a l’alineació, però present per sempre al Cor i l’Ànima de l’Equip.

 

Allà on siguis, t’agradarà saber que ni volem, ni podem oblidar-te. Etern, per sempre.

Comenzar una Conversación

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *