Crònica RC Sitges B 62 – Be Cocos/Cornella 0

Dia històric per a un Club tan jove, al Sènior Masculí i Femení se’ls sumava un segon equip masculí junt amb els amics del Cornellà, el volum de gent que entrena des de mitjans d’agost començava a donar els seus fruits.
Tot i lesions i absències, 11 jugadors Cocodrils arrencaven aquesta marxa, alguns històrics del rugbi català, altres importants en la història del Club, al costat de tres nois absolutament debutants al rugbi, Alex, Riki i Terelu, van ser els encarregats de començar a escriure aquesta bonica història.
Difícil però important debut a l’espectacular nova casa d’un dels clubs de moda al rugbi català en l’última dècada, ells ens esperaven amb un equipàs barreja d’experiència i quilos més joventut i desimboltura.
El resultat va ser el de menys, l’esperit i el coratge del Brutus, Panda i el Mapas, conduïts per l’experiència del seu entrenador jugador Gaby Duarte, van portar als nois i debutants a donar-ho tot davant d’un equip poderós, a la fi i el cap, això és el més important que ens deixa el nostre estimat esport, donar-ho tot pel que està a la banda.
En 15 dies un altre dia històric per al nostre Club, jugarem els tres equips a casa, una jornada plena de passió i bogeria, en síntesi, rugbi autèntic, el de sempre …
Així doncs …

VAMOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Redactat per: Diego Pacheco

Fotografiat per: Jaume Andreu

Leave a Reply